Senior webbutvecklare (PHP/Laravel)


Vi är en grupp skapare som behöver en vass hjärna till. Kom med i snabbfotat utvecklingsteam där vi tillsammans nyfiket utmanar tekniker för att skapa den bästa kundupplevelsen. PHP ligger oss varmt om hjärtat och ligger i basen i allt det vi utvecklar. Hos oss får du mycket ansvar och stora möjligheter att påverka. Vi har stora kunder som litar på vår kompetens och har valt oss just för den kvalitet vi levererar.

Du kommer att jobba med nya smarta lösningar på Snowfire-plattformen som används av kvalitetsmedvetna designers runt om i världen. Din kod och det vi utvecklar är hjärtat i hela plattformen. Den påverkar alla i designcommunityn och är grunden till att designbyråer runt om i världen kan växa.

Så här jobbar vi

Vi har en lokal dockersetup så du alltid utvecklar i en miljö som är så lik produktion som möjligt. Alla förändringar görs med GitHub Flow och vi deployar ett par gånger per vecka. Vi tar hjälp av de verktyg som finns för att underlätta livet som utvecklare (t.ex. AWS S3/Lambda/API Gateway/CloudFront) samt kommunicerar och lär oss mer om hur våra kunder använder Snowfire med Intercom.

Vi diskuterar och experimenterar kring hur designers och utvecklare bäst arbetar tillsammans. Just nu gillar vi VueJS och har precis börjat implementera Tailwind CSS.

Slipp notifikationer från Slack: Vi kommunicerar och dokumenterar alla beslut i Basecamp, där allt ligger sorterat under projekt istället för en lång chattlogg. Välj själv att kika in när du vill ta en paus från koden.

Det här erbjuder vi

  • Riktigt roliga utvecklingsprojekt
  • Minst en utvecklingsresa per år (t ex Laracon, Websummit etc.)
  • Workaways på soliga (eller snöiga) ställen utomlands
  • Konstanta diskussioner om ny och kommande teknik
  • En härlig kärlek från våra kunder - rakt till dig

Känner du igen dig och vill ha en roligare vardag där du som person är viktig? Skicka ett exempel på något du har gjort (PHP/HTML/CSS/JS) till